DIA/MES A CAVALL

L'any passat, el 2020, per l'inici de la pedèmia, no es va poder celebrar presencialment el DIA a CAVALL, un espai de portes obertes i celebració dels Centres. Per la Marginera de la Bosa, ens va saber molt greu perquè és com la nostra festa i celebració del centre i de tots els que hi formeu part.

És per això, que aquest any, hem decidit tots els que hi participem i amb la gestió d'ADRINOC, celebrar el MES A CAVALL. 

Cada Centre amb cavalls, del 15 de maig al 15 de juny, s'organitzarà per oferir tallers o activitats de manera gratuïta, perquè continueu apropant-vos al mon dels cavalls.

 

Des del Centre d'equinoteràpia la Marginera de la Bosa, hem decidit oferir i obrir les portes de la següent manera:

El Centre d'equinoteràpia la Marginera de la Bosa, complirà amb totes les mesures de seguretat (disàncies, gel, aire lliure, ...) respecte el Covid-19.

Les activitats programades són les següenmts

DIA 6 DE JUNY ACTIVITAT HORES MÀXIM DE PARTICIPACIÓ
Organitza i col·labora els tècnics de la Marginera de la Bosa TALLER DE CREACIÓ D'UN CAVALL 10-12H 15 PERSONES MÉS ACOMPANYANTS
Organitza i col·labora el centre conjuntament amb  ...... TALLER DE DANSA AMB CAVALLS 12:30 A 13H 15 PERSONES MÉS ACOMPANYANTS
Organitza i col·labora el centre amb la Mont Bofarull TALLER DE BIORELACIÓ 17-19H 6 PERSONES

Com cada any, hi haurà una mica de beure i esmorzar/berenar, però organitzat per a complir amb les mesures de seguretat.