Els nostres casals estan envoltats d'espais per a cada infant. Espais plens de natura i animals que ajuden a que tot el que passi sigui ple d'avantures, aprenentatges, reptes, motivacions..... 

Els casals comencen a les 8:45h. De 98:45 a 9:30h és hora d'arribada i tothom fa la benvinguda i juga lliurament. 

A partir de les 9:30 amb el grup decidim què fem i on anem i aqui comença l'aventura d'aquell dia.  Tota activitat està relacionada en el benestar, cura i la importància del respecte a la natura (boscos, aigua...) i animals (cavalls, gosos, gats, conills, gallines, cabretes,...). Cada infants té unes habilitats, motivacions, pors, inseguretats, .... tota activitat vol treballar des del "nosaltres" com a grup, fins el "jo" com a individu fins a un "tu" com a l'altre. 

A les 13-13:30 és l'espai de recollida del migdia pels que marxen.

Els que es queden a la tarda han de portar dinar en taper i a la Marginera de la Bosa dinarem (tenim microones).

A la tarda, el petit grup que continua, decidim què tenen ganes de fer, i sovint acabem fent activitat d'aigua o cavalls. Acabem el casal a les 16h.

Un dia a la setmana, invitem a un tallerista a fer activitat: trementinaire, cistallera, bioconstrucció, teles circ, origami, pintura, musica....

L'Agost farem el casal amb anglès, tant pels més petits que serà la seva primera experiència d'escoltar i comunicar-se amb un altre idiome. I els infants més grans serà una experiència molt bonica per deixar-se anar i començar a automatitzar-se l'idioma. Grans aprenentatges basats en la motivació de tot el grup.

COSES IMPORTANTS A PORTAR:

- Roba comode (sabates caminar i xandall).

- Banyadors i tovalloles.

- Maleta amb esmorzar i aigua.

 

PREUS:

- Casal de matins 80€. setmana.

- Casal de matins i tardes 120€ setmana.

Si alguna família vol inscriure el seu fill/a tot un mes seguit ( del 3 al 28 de juliol, i del 31 de juliol al 25 d'agost) hi ha preu mensual:

- 300€ mensual els matins.

- 420€ mensuals matins i tardes.

Les inscripcions són setmanals o mensuals, no hi ha inscripcions diaries (si interessa dies no seguits per organització de custòdies, contacteu directament).

Les inscripcions de tot l'estiu acaben el 25 de juny del 2023.

Hi ha  un 5% de descompte per germans. 

 

 

 

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
SETMANES QUE ASSISTIRÀ AL CASAL?