INTEGRACIÓ SOCIAL

Des de la Marginera de la Bosa, un dels aspectes que creiem importants és formar part de la manada. Tot cavall necessita formar part de la manada i tenir uns rols, una posició, unes funcions i tasques a fer. Entrar dins la Manada de la Marginera de la Bosa ens permet veure i viure la necessitat d'integrar-se en la societat malgrat les dificultats personals, familiars o de salut que tinguicada persona.

 

Els cavalls ens proporcionen ajuda per sentir-nos part d'un grup i necessitat de formar-ne part. Ens ajuden també a buscar les maneres d'estar-hi amb tranquil·litat i benestar. Els cavalls són animals d'acció-reacció, i això ens permet treure del nostre cap els prejudicis, mals pensaments dels altres, etc. L'acció-reacció ens permet reflexionar sobre què fem i què genera en l'altre, què no fem i què genera en l'altre... I, inconscientment i sense judicis, ens permet canviar la nostra manera de fer per aconseguir el que necessitem.

 

Vine, viu, sent, pensa i passa-t’ho bé tot millorant la teva capacitat de relació amb la societat i,per tant, el teu benestar.

 

Un dels projectes oberts el 2019 per potenciar el vincle, la identitat, l'autoconfiança i la integració social és amb els joves emigrats sols.