INTEGRACIÓ SOCIAL

Des de la Marginera de la Bosa, un dels aspectes que creiem importants és formar part de la Manada. Tot cavall necessita formar part de la Manada i tenir uns rols, una posiciò, unes funcions i tasques a fer. Entrar dins la Manada de la Marginera de la Bosa, ens permet veure i viure la necessitat d'integrar-se en la societat malgrat les dificultats personals, familiars o de saltu que cada persona tingui.

Els cavalls ens proporcionen ajuda per sentir-nos part d'un grup i necessitat de ser'n-hi part. Ens ajuden també a buscar les maneres d'estari amb tranquilitat i benestar. Els cavalls són animals d'acció-reacció, i això ens permet treure del nostra cap els prejudicis, mals pensaments dels altres, etc... L'acció-reacció ens permet reflexionar sobre què fem i que genere en l'altre, què no fem i què genere en l'altre... I inconcientment i sense judicis ens permet canviar la nostra manera de fer per aconseguir el que necessitem.

 

Vine, viu, sent, pensa i disfruta tot millorant la teva capacitat de relació amb la societat i per tant, el teu benestar.

 

Dels projectes oberts el 2019 per a potenciar el vincle, la identitat, l'autoconfiànça i la integració social és amb els Joves emigrats sols.