MINDFULNESS ENTRE CAVALLS

Mindfulness es una habilitat inherent a l’esser humà que tots i totes podem desenvolupar a través de la pràctica de tècniques senzilles. Ens permet sentir-nos més presents i connectats, gaudir dels moments del dia a dia, augmentar l’estat de calma i tranquil·litat reduint l’estrès i l’ansietat, i incorporar el benestar i la satisfacció. Permet a les persones desenvolupar recursos interns d’auto-observació i auto-regulació i desactivar la reacció automàtica davant els estímuls.

El contacte amb la natura i en aquest cas amb els cavalls facilita l’experiència de connexió amb el present i amb la vivència moment a moment. A més a més els cavalls, per la seva etologia i naturalesa, son grans mestres de l’aqui i l’ara i ens ensenyen a viure com si cada moment fos important, com si les petites coses fossin rellevants i com si la vida fos allò que just ara està passant.

Què farem en aquest taller?

  • Coneixerem què es i què no es el Mindfulness.
  • Posarem en pràctica tècniques i exercicis que ajudaran a experimentar i entendre què es l’atenció plena i què significa meditar.
  • A través de les pràctiques es viuran experiències de presència i benestar.
  • Es practicaran i coneixeran recursos per la millora de la gestió emocional en el dia a dia.

I tot envoltats i envoltades de natura i cavalls que ens acompanyaran en aquest procés.

La Formadora és Inés Fernández Barnosell, apassionada per la seva feina i per compartir amb els altres allò que va suposar un punt d’inflexió en la seva vida.

Psicòloga per la Universitat de Barcelona (nºcol.13007). Formada en Mindfulness i Compassió per la Mindfulness Association, Instructora de Mindfulness pel Programa MBLC (Mindfulness Based Living Course).

Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge/Coaching Assistit amb Equins (Model EAGALA).

Amb formació i experiència en el treball amb persones. Tant en l’àmbit de l’empresa, l’educació i la Universitat, com en el desenvolupament de Programes de Formació i Terapèutics a nivell individual i de grup. Fundadora de SineGrow: www.sinegrow.com


Si vols rebre el taller, només cal ser un mínim de 3-4 persones i contactar amb nosaltres per tal de concretar.

 

Marginera de la Bosa                      SineGrow

T: 615 84 77 05                               T: 676 333 255

info@margineradelabosa.cat         info@sinegrow.com

www.margineradelabosa.cat          www.sinegrow.com