MINDFULNESS ENTRE CAVALLS

El mindfulness és un estat inherent a l’ésser humà que tots podem desenvolupar a través de la pràctica de tècniques senzilles. Ens permet sentir-nos més presents i connectats, gaudir dels moments del dia a dia, augmentar l’estat de calma i tranquil·litat, reduir l’estrès i l’ansietat, i incorporar el benestar i la satisfacció. Permet a les persones desenvolupar recursos interns d’autoobservació i autoregulació i desactivar la reacció automàtica davant els estímuls.

El contacte amb la natura, i en aquest cas amb els cavalls, facilita l’experiència de connexió amb el present i amb la vivència moment a moment. A més a més, els cavalls, per la seva etologia i naturalesa, són grans mestres de l’aquí i l’ara i ens ensenyen a viure com si cada moment fos important, com si les petites coses fossin rellevants i com si la vida fos allò que està passant just en aquest moment.

 

Què farem en aquest taller?

Coneixerem què es i què no és el mindfulness.

Posarem en pràctica tècniques i exercicis que ajudaran a experimentar i entendre què és l’atenció plena i què significa meditar.

A través de les pràctiques es viuran experiències de presència i benestar.

Es practicaran i es coneixeran recursos per a la millora de la gestió emocional en el dia a dia.

I tot això envoltats de natura i de cavalls, que ens acompanyaran en aquest procés.

La formadora és Inés Fernández Barnosell, apassionada per la seva feina i per compartir amb els altres allò que va suposar un punt d’inflexió en la seva vida.

Psicòloga per la Universitat de Barcelona (núm. col.13007). Formada en mindfulness i compassió per la Mindfulness Association. Instructora de mindfulness pel Programa MBLC (Mindfulness Based Living Course).

Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (Mindsight Institute), Psicoteràpia i Aprenentatge/Coaching Assistit amb Equins (Model EAGALA).

Té formació i experiència en el treball amb persones, tant en l’àmbit de l’empresa, l’educació i la Universitat, com en el desenvolupament de programes de formació i terapèutics de forma individual i en grup. Fundadora de SineGrow: www.sinegrow.com

 


Si vols participar el taller, només cal ser un mínim de 3-4 persones i contactar amb nosaltres per tal de concretar més.

Marginera de la Bosa                      SineGrow

Tel: 615 84 77 05                               Tel: 676 333 255

A/e: info@margineradelabosa.cat         info@sinegrow.com

www.margineradelabosa.cat          www.sinegrow.com