EQUIP HUMÀ

Ariadna, diplomatura en Educació social (col. 9305), llicenciada en Antropologia social i cultural, Màster en Equitació terapèutica i hipoteràpia per la UDG, certificació d’EAGALA (model d’aprenentatge i psicoteràpia assistit amb equins). Formació́ complementària en hipoteràpia emocional i social, en acompanyament amb d’infants i famílies.

Vivència personal d’una lesió neuropsicològica, que m’ha fet viure en primera persona tot el procés de malaltia, de reconeixement, d’ acceptació, així com també el procés de millora. He viscut,juntament amb els cavalls, un període vivencial que m’ha fet créixer molt, no només com a professional per comprendre moltes situacions, sinó com a persona.

L’experiència laboral l’he adquirit en l’àmbit de la infància i adolescència en risc, en famílies vulnerables, tant en administració pública com en entitats privades. Experiència com a hipoterapeuta en altres centres d’hipoteràpia de reconegut prestigi.

Les col·laboracions i el treball conjunt són importants i per això som un seguit de professionals que ens enllacem les mans:

La Silvia Mallol, educadora social i hipoterapeuta. Treballant amb infants i joves molt de temps, amb molta il·lusió d'acompanyar des dels cavalls a l'aire lliure d'una manera lúdica.

La Geni Carreras. Horse Assisted Coach. Certificació CAC de TISOC (The International School of Coaching) amb la metodologia d'Equilibri. Creativa, perseverant i apassionada.

Adriana, amb ganes d'aprendre i descobrir més dins el món de la teràpia amb cavalls.

La Mont. Compartim espai i cavalls per fer tallers de biorelació d'una manera respectuosa i bonica.

L'Inés, l'Esther, la Mont i moltes d'altres que donen vida a la Marginera de la Bosa amb tallers varis i experiències vàries.