EQUIP HUMÀ

Ariadna, diplomatura en Educadora social (col. 9305), llicendiada en Antropologia social i cultural, Màster en Equitació terapèutica i hipoteràpia per la UDG, certificació d’EAGALA (model d’aprenentatge i psicoteràpia assistit amb equins). Formació́ complementària en equinoteràpia emocional i social, en acompanyament amb d’infants i famílies.

Vivència personal d’una lesió neuropsicologica, que m’ha fet viure en primera persona tot el procés de malaltia, de reconeixement, acceptació, procés de millora,…. Per tant, he viscut juntament amb els cavalls, un període vivencial que m’ha fet crèixer molt no només com a professional per comprendre moltes situacions, sinó com a persona.

 L’experiència laboral, l’he adquirit en l’àmbit de la infància i adolescència en risc, en famílies vulnerables, tant en administració pública i entitats privades. Experiència com equinoterapeuta en altres centres d’equinoteràpia de reconegut prestigi.

 

Les col·laboracions i el treball conjunt són importants i per això sóm un seguit de professionals que ens enllecem les mans:

La Silvia Mallol, Educadora social i equinoterapeuta. Treballant amb infants i joves molt de temps, amb molta il·lusió d'acompanyar des dels cavalls a l'aire lliure d'una manera lúdica.

La Geni Carreras. Horse Assisted Coach. Certificació CAC de TISOC (The International School of Coaching) amb la metodologia d'Equilibri. Creativa, perseverant i apassionada.

Adriana, amb ganes de d'aprendre i descobrir dins el món de la teràpia amb cavalls.

La Mont,  compartim espai i cavalls per fer tallers de bio-relació d'una manera respectuosa i bonica.

L'Inés, l'Esther, la Mont i moltes d'altres que dònen vida a la Marginera de la Bosa amb Tallers vàris i experiències vàries.