Ariadna, diplomatura en Educadora social (col. 9305), llicendiada en Antropologia social i cultural, Màster en Equitació terapèutica i hipoteràpia per la UDG, certificació d’EAGALA (model d’aprenentatge i psicoteràpia assistit amb equins). Formació́ complementària en equinoteràpia emocional i social, en acompanyament amb d’infants i famílies.

Vivència personal d’una lesió neuropsicologica, que m’ha fet viure en primera persona tot el procés de malaltia, de reconeixement, acceptació, procés de millora,…. Per tant, he viscut juntament amb els cavalls, un període vivencial que m’ha fet crèixer molt no només com a professional per comprendre moltes situacions, sinó com a persona.

 L’experiència laboral, l’he adquirit en l’àmbit de la infància i adolescència en risc, en famílies vulnerables, tant en administració pública i entitats privades. Experiència com equinoterapeuta en altres centres d’equinoteràpia de reconegut prestigi.

 

Les col·laboracions i el treball conjunt són importants i per això sóm un seguit de professionals que ens enllecem les mans:

La Geni Carreras. Horse Assisted Coach. Certificació CAC de TISOC (The International School of Coaching) amb la metodologia d'Equilibri. Creativa, perseverant i apassionada.

La Magda, Llicenciada en Història. Postgrau en equinoteràpia (VIC). Experiència laboral en l'acompanyament a molts joves i infants en el seu procés d'aprenentatge i escolar. També experiència com equinoterapeuta amb grups amb persones de la Fageda. 

"Equinoterapeuta convençuda del gran aprenentatge a nivell personal que ens aporten els cavalls. Uns animals que són el nostre mirall personal cada moment."

Unai, "la meva vida ha estat envoltada des de sempre en la natura. En aquests darrers anys ha estat enfocada al món dels cavalls. Sóc apassionat dels cavalls, un món que sempre et permet està en procès d'experimentació i aprenentatge."

Adriana, amb ganes de d'aprendre i descobrir dins el món de la teràpia amb cavalls.

L'Inés, l'Esther i moltes d'altres que dònen vida a la Marginera de la Bosa amb Tallers vàris i experiències vàries.