EQUIP HUMÀ

Ariadna, diplomatura en Educadora social (col. 9305), llicendiada en Antropologia social i cultural, Màster en Equitació terapèutica i hipoteràpia per la UDG, certificació d’EAGALA (model d’aprenentatge i psicoteràpia assistit amb equins). Formació́ complementària en equinoteràpia emocional i social, en acompanyament amb d’infants i famílies.

Vivència personal d’una lesió neuropsicologica, que m’ha fet viure en primera persona tot el procés de malaltia, de reconeixement, acceptació, procés de millora,…. Per tant, he viscut juntament amb els cavalls, un període vivencial que m’ha fet crèixer molt no només com a professional per comprendre moltes situacions, sinó com a persona.

 L’experiència laboral, l’he adquirit en l’àmbit de la infància i adolescència en risc, en famílies vulnerables, tant en administració pública i entitats privades. Experiència com equinoterapeuta en altres centres d’equinoteràpia de reconegut prestigi.

 

Les col·laboracions i el treball conjunt són importants i per això sóm un seguit de professionals que ens enllecem les mans:

La Silvia Mallol, Educadora social i equinoterapeuta. Treballant amb infants i joves molt de temps, amb molta il·lusió d'acompanyar des dels cavalls a l'aire lliure d'una manera lúdica.

La Mont Bofarull, compartim espai i cavalls per fer tallers de bio-relació d'una manera respectuosa i bonica. A més, forma part de l'equip de la Marginera de la Bosa, acompanyant als infants a la Terra, Cor i Cavalls. O algunes famílies al procés d'entrar en el món dels cavalls.

L'Anna Molas, Voluntaria amb moltes ganes d'introduir-se en la formació d'equinoteràpia després de veure l'atenció i l'acompanyament de la Marginera de la Bosa. Per l'experiència i la formació que tinc, he iniciat un grup on treballem amb cavalls molts aspectes emocionals de la nostra vida.

La Núria Marcé, educadora amb experiència amb cavalls, amb moltes ganes de realitzar el master en Intervenció terapèutica assistit amb cavall. Formar part de l'equip de la Marginera de la Bosa  permét introduir-me en l'experiència laboral i personal.

La Geni Carreras. Horse Assisted Coach. Certificació CAC de TISOC (The International School of Coaching) amb la metodologia d'Equilibri. Creativa, perseverant i apassionada.

La Yafang, voluntaria amb ganes d'agafar confiànça ajudant amb els cavalls.

Adriana, amb ganes de d'aprendre i descobrir dins el món de la teràpia amb cavalls. Vaig estar un any gaudint i trobant un lloc molt maco.