En Thor. Soc en Thor i, quan arribeu a la Marginera, seré jo el primer de venir-vos a saludar i a fer-vos petons. M'agrada molt que sempre hi hagi gent a prop meu i que em facin moltes carícies. Normalment estic molt tranquil i content amb tothom i visc molt acompanyat amb les cabretes. Ja fa un any que visc a la Marginera i em tenen acollit durant uns anys. 

En Rex. Sóc el gos que m'encanta que tots estigueu junts i no paro de cridar quan es mouen els cavalls. Tinc gelos de les caricies d'en Thor. Però protegeixo a tot petit i petita que vingui a la Marginera de la Bosa.

En Happy. Visc amb les gallinetes i el gall. De fet, a vegades ens enfadem perquè les gallines volen menjar més que jo i ens empipen amb el bec. Malgrat això, soc molt divertit i carinyos i m'ho passo molt bé jugant amb gallines, nens i nenes.

La Lluneta, la  Rita, en Gege i en Saltironet.Nosaltres som les que manem aquí a la manada. La veritat és que som molt felices vivint lliures i amb en Thor. Ens agrada perquè tant els cavalls com en Thor ens respecten molt i estan molt propers a nosaltres. Ens agrada també perquè ens deixen sortir i anar a veure la veïna, també ens porten a passejar amb els gossos i així descobrim l'entorn. També ens agrada que ens portin premis, com als cavalls, ja que sino, ens enfadem. I evidentment ens protegim amb les banyes quan els gossos volen jugar amb nosaltres, ja que nosaltres només anem i juguem amb qui volem.

 

Les Gallinetes. Nosaltres som gallinetes polleriques i ens agrada molt estar enfilades i per això al galliner on vivim hi estem molt bé. Cantem molt i estem molt contentes perquè sempre ens tiren verdures i fruites per menjar i ens mimen molt. Com que mengem tant, estem molt fortes i fem que els conills ens facin cas!

 

Nosaltres som tots els que som cada dia a la Marginera de la Bosa compartint el dia a dia, però malgrat això, cada dia venen molts nens, famílies, veïns, també venen cabirols a veure'ns de tant en tant, i així estem contents, ja que ens agrada molt l’afecte i l'acompanyament de tothom.