En Thor. Sóc en Thor, i quan arribeu a la Marginera saré jo el primer de venir-vos a saludar  i fer petons. M'agrada molt que sempre hi hagi gent a prop meu i que em facin moltes caricies. Normalment estic molt tranquil i content amb tothom i visc molt acompanyat amb les cabretes. Ja fa un any que visc a la Marginera i em tenen acollit durant uns anys.

 

L'Orelletes i en Taquetes. Nosaltres vivim amb la gallinetes i gall. De fet a vegades ens enfadem perquè les gallines volen menjar més que nosaltres i ens empipen amb el bec. Malgrat això sóm molt divertits perquè fem córrer els gosos i es pensen que ens quedarem quiets i nosaltres caminem molt perquè així els fem cansar a ells.

 

La Lluneta, la Solete i en Saltironet. Nosaltres sóm les que manem aqui a la manada. La veritat és que sóm molt felices vivint lliures i amb en Thor. Ens agrada perquè tant els cavalls com en Thor ens respecten molt i estant molt propers a nosaltres. Ens agrada també perquè ens deixen sortir i anar a veure la veina, també ens porten a passejar amb els gossos i així decobrim l'entorn. També ens agrada que ens portin premis com amb els cavalls ja que sinó ens enfadem. I evidentment ens protegim amb les banyes quan els gossos volen jugar amb nosaltres, ja que nosaltres només anem i juguem amb qui volem.

 

Les Gallinetes. Nosaltres sóm gallinetes polleriques i ens agrada molt estar enfilades i per això el galliner on vivim hi estem molt bé. Cantem molt i estem molt contentes perquè sempre ens tiren verdures i fruites per menjar i ens mimen molt. Com que mengem tant, fa que estiguem molt fortes i fem que els conills ens facin cas!

 

La Cuqui, és la burra catalana, nascuda l'11 de setembre del 2016. No li agrada gaire l'aigua i prefereix molt de sol. És molt i molt i molt carinyosa i sempre reclama ser ella el centre d'atenció. Li encanta que la respallis, l'acariciis, li donis menjar, surtis a passejar amb ella.....

Nosaltres sóm tots els que sóm cada dia a la Marginera de la Bosa compartint el dia a dia, però malgrat això, cada dia venen molts nens/nenes, famílies, veins, també venen Cabirols a veure'ns de tant en tant, i així estem contents ja que ens agrada molt el carinyo i l'acompanyament de tothom.