Els nostres casals estan envoltats d'espais per a cada infant. Espais plens de natura i animals que ajuden a que tot el que passi sigui ple d'avantures, aprenentatges, reptes, motivacions..... 

Els casals comencen a les9h. De 9h a 9:30h és hora d'arribada i tothom fa la benvinguda i juga lliurament. 

A partir de les 9:30 amb el grup decidim què fem i on anem i aqui comença l'aventura d'aquell dia.  Tota activitat està relacionada en el benestar, cura i la importància del respecte a la natura (boscos, aigua...) i animals (cavalls, gosos, gats, conills, gallines, cabretes,...). Cada infants té unes habilitats, motivacions, pors, inseguretats, .... tota activitat vol treballar des del "nosaltres" com a grup, fins el "jo" com a individu fins a un "tu" com a l'altre. 

A les 13h és l'espai de recollida del migdia pels que marxen.

Els que es queden a la tarda han de portar dinar amb carmanyoles i a la Marginera de la Bosa dinarem (tenim nevera i microones).

A la tarda, el petit grup que continua, decidim què tenen ganes de fer, i sovint acabem fent activitat d'aigua o cavalls. Acabem el casal a les 16h.

El casal ens centrem en temàtiques setmanals, on poder desenvolupar-se des de tots els àmbits i habilitats. Aquest any viatjarem per la transformació, creixement, convivència, moviment, l'imaginari, els sentits, la màgia i la transformació. Un dia a la setmana, invitem a un tallerista a fer activitat: trementinaire, cistallera, bioconstrucció, teles circ, origami, pintura, musica....

Aquest any, depenent dels infants de cada setmana, gestionarem dos grups segons interessos i edats. Ja que així els i les mes grans podran trobar el seu espai de parlar, consensuar, establir vincles i generar vivències significatives entorn dels cavalls i la natura.

COSES IMPORTANTS A PORTAR:

- Roba comode (sabates caminar i xandall).

- Banyadors i tovalloles.

- Maleta amb esmorzar i aigua.

 

PREUS:

- Casal de matins 90€. setmana.

- Casal de matins i tardes 120€ setmana.

Si alguna família vol inscriure el seu fill/a tot un mes seguit (4 setmanes) hi ha preu mensual:

- 320€ mensual els matins.

- 440€ mensuals matins i tardes.

Les inscripcions són setmanals o mensuals, no hi ha inscripcions diaries (si interessa dies no seguits per organització de custòdies, contacteu directament).

Les inscripcions de tot l'estiu acaben l'1 de juliol del 2024

Hi ha  un 5% de descompte per germans. 

 

 

 

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari